Man tager vad man haver :) Söndagslunch.
Söndagen är här med fint väder. Jag är jobbarledig några timmar mitt på dagen, å då passar jag på att laga lite Söndagslunch :) I kylskåpet fanns det fläskytterfile så det fick bli huvudingrediensen. Jag skar den i ganska tunna skivor som jag sen strimlade ner, brynte dom i lite stekfett, kryddade med salt, svartpeppar och lite allroundkrydda. Strimlade 15 cm purjolök och 1 paprika och ner med det i stekpannan, sen 1 burk skivade champinjoner och 1 burk ananasringar som jag delade i mindre bitar åkte oxå ner i grytan, lite tomatpuré, vatten och en förpackning milda matextra 4% slank oxå ner plus 1 kött och 1 grönsakabuljongtärning. Sen lät jag det puttra under lock på svag värme ca 45-60 minuter. Till grytan serverade jag ris men potatis eller pasta är oxå gott till.Hela grytan är 22 pp, räcker till ca 6 personer. Potatis, ris eller pasta får ni lägga till pp på beroende hur mycket ni äter. Smaklig måltid! 
